GESTIÓ DE GRUPS

Aquest 2022 engeguem el servei de gestió de grups, i oferim un ampli ventall d’estils musicals.

Contacta amb nosaltres per a la contractació d’algun d’aquests grups. Estem a la teva disposició per assessorar-te, i trobar la proposta adequada segons l’esdeveniment, públic, aforament, etc.

THE BEST, Tina Turner Tribute Band

Banda de tribut que recull amb la màxima fidelitat el repertori de la gira mundial de Tina Turner de l’any 1990, la seva etapa més gloriosa, amb tots els seus grans èxits com:The Best, Proud Mary, Private Dancer, Typicale Male, I don’t wanna lose you, We don’t need another hero, entre altres hits internacionals i amb el mateix ordre del seu repertori.

GRAN BAND

Una orquestra amb més de 10 anys de trajectòria, formada per 11 músics que fan ballar des dels més petits als més grans. Una autèntica festa major! El show es compon de:

Concert de tarda: cançons de tota la vida, que fan homenatge a grans artistes nacionals i internacionals.

Ball de nit: recorregut de pasdobles, valsos, txa txa txa’s, versions dels 70′, 80′, 90′ i fins als hits més actuals.

HAND SOLO

És una banda de versions de pop rock dels anys 80′ i 90′ que va néixer fa més de 25 anys.

U2, Bob Dylan, Creedence Clearwater Revival i Depeche Mode són alguns dels clàssics que han passat pel repertori d’aquesta banda, que amb el seu carisma provoca que tots els espectadors s’ho passin d’allò més bé.

LET’S QUO

Únic grup tribut a Status Quo d’Espanya. Durant els seus concerts es pot disfrutar dels hits que els Quo han anat interpretant al llarg de les seves més de 5 dècades de trajectòria: In The Army Now, Whatever You Want, What You’re Proposing, Rockin’ All Over Ther World, Down Down, Roll Over Lay Down, Living on an Island, Something ’bout You Baby (I like), i un llarg etc.

BLACK BELLS

Banda tribut a AC/DC, una de les millors bandes de ‘hard rock’ del planeta, amb el so, la roba i l’actitud a sobre de l’escenari.

Interpreten els millor temes de la banda australiana i fan que el públic s’ho passi fantàsticament bé durant els seus concerts.

COSTABLANCA GENERATION

El show es divideix en tres blocs que es poden contractar junts o independents:

Clàssics de tota una vida: homenatge a grans artistes del panorama musical espanyol.
Summer Hits: selecció dels èxits de l’estiu que van triomfar entre els anys 1990-2000.
Disco: discomòbil amb els temes més actuals, acompanyats amb animació dels ballarins i ballarines.

L’Isaac Costablanca va acabar semifinalista al programa de televisió “Got Talent” el passat 2021.

ORQUESTRA MÀGIC

Després de diversos grups musicals, tant orquestres, com bandes de música, com bandes de rock, van formar la MÀGIC, una orquestra formada per 5 músics: bateria, teclat/guitarra/veu, saxo, baix i veu. Era l’any 1997, i des d’aleshores han recorregut moltes ciutats de Catalunya.

El seu repertori abarca un gran ventall de temes, des dels més populars, fins als hits més actuals.