DISSENY I GESTIÓ
D’INSTAL·LACIONS FIXES AUDIOVISUALS

A Quatre Quaranta realitzem el disseny i gestió d’instal·lacions fixes audiovisuals. Oferim servei tècnic , disseny i instal·lació, per a instal·lacions de teatres, auditoris, i tot tipus d’espais i sales que acullen esdeveniments: discoteques, sales de concerts, instal·lacions esportives, corporatives,…

També som experts en instal·lacions comercials audiovisuals i serveis d’infraestructura TI per a espais d’entreteniment, institucions educatives, centres comercials, espais corporatius, etc.

A més a més facilitem el lloguer de material extra necessari per a cada acte, la producció tècnica i regidoria, el manteniment, assessorament, i negociació de riders.

El nostra pla de treball a l’hora de proposar un disseny i realitzar-ne la instal·lacó fixe, és el següent:

1. Disseny Audiovisual

El primer pas i el més important de tots, és escoltar les teves necessitats i propostes sobre l’espai. Realitzarem una visita tècnica i seguirem amb el disseny.

Realitzarem una proposta que contempli les teves peticions, i a més a més sempre aportarem els nostres coneixement i consells per fer que el teu projecte sigui d’una categoria excel·lent.

Si necessites ajuda amb el disseny de la teva nova instal·lació o vols reformar una ja existent, el nostre equip et farà un disseny totalment personalitzat i contemplant les necessitats tècniques especifiques per el teu projecte, sempre tenint en compte el vostre pressupost.

Disseny i gestió d'instal·lacions fixes audiovisuals

2. Instal·lació i ajust d’equips

Equips d’àudio:

A Quatre Quaranta som experts en seleccionar, instal·lar i mantenir l’equip de so que més s’adequa al teu espai.

Utilitzem mesures precises i dades acústiques per dissenyar el teu projecte d’instal·lació audiovisual, tant per per l’àudio, vídeo, il·luminació i infraestructura TI.

Alguns dels espais on treballem en les seves instal·lacions fixes són: sales de reunions, auditoris, centres de formacions, sales de concerts, instal·lació per a conferències, hotels, etc..

Ajust i instal·lació d'equips d'audio

Equips d’il·luminació:

No és el mateix dissenyar la instal·lació d’il·luminació d’una discoteca o sala de concert, a haver-ho de fer en una botiga, o un restaurant. És per això que estudiem i analitzem cada cas en particular, per a poder oferir un resultat òptim amb la millor relació qualitat-preu.

Oferim servei de manteniment integral, de manera que actuem rapidament en cas de reparació o reposició d’equips, i vetllem pel correcte funcionament dels equips realitzant revisions periòdiques a l’espai.

Disseny i instal·lació d'equips d'il·luminació en una discoteca

Equips de vídeo:

Si necessites instal·lar un equip de vídeo en un espai, el nostre personal tècnic especialitzat en vídeo, s’encarregarà d’assessorar i d’instal·lar el tipus de pantalla que millor s’adapti a les necessitats del client.

Oferim un ampli ventall de solucions que s’adapten en tamany i cost del que requereixi el client: pantalles LED, videoprojeccions, pantalles de plasma,…

Treballem amb tot tipus de tecnologia i et podrem proposar la millor solució en base a l’espai, pressupost, i objectiu del projecte.

A més a més, ens podem encarregar de la creació de contingut visual!

Disseny i instal·lació d'equips de vídeo en una sala de conferencies

Finalment, un cop acabada la instal·lació, Quatre Quaranta es pot encarregar del manteniment i suport per tal que la teva instal·lació funcioni sense problemes!