SOLUCIONS AUDIOVISUALS
PROFESSIONALS I CREATIVES

El procés normalment comença amb una reunió que ens permet conèixer més sobre l’esdeveniment que el client vol organitzar, i així poder realitzar una proposta a mida, però ens podem afegir a qualsevol etapa de l’esdeveniment: des del disseny de l’esdeveniment, a l’elecció del material audiovisual i fins al muntatge del mateix el dia de l’acte, oferim solucions audiovisuals professionals i creatives lligades a un servei de producció integral dissenyat per aconseguir realitzar un esdeveniment amb la màxima qualitat i eficiència. Podem llogar-li el millor equip d’il·luminació, àudio, vídeo, etc.. i ajudar en la seva organització.

1 · Assessorament

La primera presa de contacte amb el client té com a objectiu escoltar les seves necessitats per tal d’exposar-li la solució que creiem més adequada.
Cada esdeveniment és diferent, en disseny i objectiu, i és per això que durant tot el procés de planificació, disseny i muntatge estem en contacte constant amb el client, per tal de poder proporcionar-li el millor producte i servei.

El nostre personal experimentat l’ajudarà a seleccionar l’equipament d’àudio que més s’adeqüi al tipus d’esdeveniment que vol realitzar.

Treballarem per oferir una bona il·luminació i crear un ambient visualment atractiu i memorable per els convidats del seu esdeveniment.

El nostre equip treballarà amb vostè, abans, durant i després de l’esdeveniment perquè el seu contingut de vídeo pugui arribar al seu públic objectiu sigui on sigui. Oferim tot tipus de solucions i equipaments de vídeo per a poder realitzar streamings, gravacions, gestió o creació de continguts, etc.

Reunio per serveis audiovisuals

2 · Disseny

Preparar l’escenari és un dels treballs més importants a què ens enfrontem en el nostre paper d’experts en disseny audiovisual i d’esdeveniments. Podem ajudar a integrar l’escena dins el lloc perquè cada element funcioni de manera cohesiva. El nostre equip de disseny escènic presta atenció als detalls més petits perquè rebi un disseny final elegant i únic.

Una vegada tenim clara la idea del client, i per tal que aquest no s’endugui sorpreses el dia de l’acte, disposem de la tecnologia adequada per a poder presentar una simulació digital 3D del projecte pactat, on el client podrà visualitzar el resultat final de l’esdeveniment, abans del dia en qüestió. D’aquesta manera ens assegurem d’haver entès els seus objectius, o modificar, si fós necessari, alguna part del disseny, per a garantir així la satisfacció del contractant i els seu assistents.

Disseny virtual il·luminació render Wysiwyg

3 · Producció

Després d’haver dissenyat l’esdeveniment, ens posem mans a l’obra amb la producció d’aquest.

L’equip de producció analitza totes les necessitats de l’acte i defineix i duu a terme les accions necessaries per anar cubrint aquestes necessitats, alhora que va calculant els costos que suposaran.

Ens encarregarem de la logística, de la subcontractació de proveïdors si és necessari, i de l’organització de tots ells, i coordinarem tot l’equip tècnic i humà que treballarà en l’organització de l’acte.

Reunio d'un esdeveniment

4 · Muntatge de l’esdeveniment

Sempre procurem començar el muntatge, a ser possible, dies abans de la data de l’esdeveniment. Evidentment, tot dependrà de l’espai, i de la magnitud de l’acte.

Per a realitzar el muntatge de qualsevol acte (ja sigui un concert, un sopar, un congrés, etc.), disposem de personal tècnic professional i altament qualificat.

Quan tot el material tècnic està muntat, fem proves dels equips assegurant així el seu correcte funcionament i rendiment en l’espai contractat.

Solucions audiovisuals professionals i creatives

5 · Dia de l’esdeveniment

El dia de l’esdeveniment la nostra tasca serà vetllar pel bon desenvolupament de l’acte. El nostre equip tècnic s’encarregarà de la posada en marxa de tot l’equipament audiovisual i d’assegurar el seu correcte funcionament durant tot l’esdeveniment, i la correcta seqüenciació de l’escaleta pactada anteriorment amb el client.

El client només haurà de gaudir del seu esdeveniment!

Clica aquí per veure alguns dels esdeveniments en els que hem treballat.

Esdeveniment amb música en directe