Avís Legal

NAGORI PRODUCCIONS, S.L.
B67144709
C/ Campoamor, 08940 Cornellà de Llobregat
www.quatrequaranta.com

1. CONDICIONS D’ÚS
2. Política de privacitat
3. Drets de propietat intel·lectual i industrial

4. Política de cookies
5. Jurisdicció i fur aplicable

La present informació legal regula l’ús de l’servei de l’web www.quatrequaranta.com que Nagori PRODUCCIONS, S.L. posa a disposició dels usuaris d’Internet.

La utilització de l’web atribueix la condició d’usuari del Portal (en endavant, el ‘Usuari’) i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada per Nagori PRODUCCIONS, S.L. en el moment mateix en què l’Usuari accedeixi a l’Portal. En conseqüència, l’Usuari ha de llegir atentament el present text en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el Portal, ja que aquell pot patir modificacions.

1. CONDICIONS D’ÚS

Nagori PRODUCCIONS, S.L. és la societat titular d’al web www.quatrequaranta.com així com de l’domini www.quatrequaranta.com, entre d’altres.

Nagori PRODUCCIONS, S.L. declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquest web i no estigui gestionat directament pel nostre web màster.

Nagori PRODUCCIONS, S.L. es reserva el dret a portar a terme el desenvolupament, modificació, exclusió o inclusió de textos o imatges en el desenvolupament de les seves pàgines web.

3. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els continguts de l’web (incloent, sense caràcter limitatiu: bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i programari) són propietat de Nagori PRODUCCIONS, SL i estan protegits per les normes nacionals o internacionals de propietat intel·lectual i industrial. Les marques, rètols, signes distintius o logotips d’Nagori PRODUCCIONS, S.L que apareixen al web són titularitat de la mateixa entitat i com a tal, estan degudament registrats.

Tots els textos, dibuixos gràfics, vídeos o suports d’àudio, propietat d’Nagori PRODUCCIONS, SL, no podran ser objecte d’ulterior modificació, còpia, alteració, reproducció, adaptació o traducció per part de l’Usuari o de tercers sense l’expressa autorització per part de Nagori PRODUCCIONS, SL, tret que s’indiqui el contrari.

5. JURISDICCIÓ I FUR APLICABLE

En compliment del que preveu l’art. 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic es posa de manifest que l’empresa.

Nagori PRODUCCIONS, S.L. B67144709 Inscrita al Registre Mercantil de BARCELONA tom 46294, Foli 79, Full B, i és titular de l’domini d’internet “www.quatrequaranta.com”, amb domicili en C / Campoamor, 08940 Cornellà de Llobregat. Els conflictes que puguin sorgir per l’aplicació de les presents normes es regularan per les lleis d’Espanya i seran resolts pels jutjats i tribunals que corresponguin segons la jurisdicció territorial de el domicili social de la Companyia o grup.