ESDEVENIMENTS VIRTUALS I STREAMINGS

QuatreQuaranta serveis audiovisuals ofereix els serveis de realitzar esdeveniment virtuals en lĂ­nia per tal que els assistents ho puguin veure des de qualsevol part del mon.

Aquest tipus de servei es pot oferir per esdeveniments en directe amb transmissió en viu, serveis de conferències, concerts en streaming, presentació de productes, reunions empresarials, etc.. També oferim el servei de gravació de l’esdeveniment, per poder gaudir-lo en qualsevol altre moment..

Tots aquests serveis, es realitzen amb una garantia de qualitat excel·lent perquè el teus assistents puguin gaudir del teu esdeveniment i així fer créixer la projecció de la teva empresa.

¿Què són el esdeveniments virtuals i streaming?

L’esdeveniment virtual pot ser qualsevol tipus d’esdeveniment que tingui lloc en línia, com una conferència, una transmissió en viu, un seminari web,… Aquests esdeveniments es duran a terme en línia i es pot accedir a través d’un ordinador portàtil o un telèfon mòbil.

Aquests tipus d’esdeveniment virtual poden ser excel·lents eines de màrqueting, ja que poden augmentar considerablement el número de persones que podran assistir a l’esdeveniment virtual. Les persones poden unir-se a la conferència virtual des de qualsevol part de món.
Com ja hem dit anteriorment, aquest tipus d’esdeveniment fan que sigui molt més accessible per els assistents ja que no han de preocupar-se per pagar les despeses de viatge i hotel.

El nostre personal pot administrar el seu esdeveniment de manera remota i fer-ho el més fluid possible perquè pugui produir un esdeveniment virtual amb gran èxit.

Esdeveniments virtuals per streaming

ÂżCom podem realitzar el esdeveniments virtuals i streaming?

Els nostres serveis de producció d’esdeveniments virtuals brinden un enfocament pràctic per aprofitar al màxim el seu esdeveniment.

Treballarà amb el personal tècnic experimentat de QuatreQuaranta que l’ajudarà a cada fase del seu seminari web i li brindarà informació tècnica quan sigui necessari.

També l’ajudarem a planificar el seu projecte. A més a més, us guiarem sobre com utilitzar millor el servei per satisfer les seves necessitats i desenvolupar un projecte altament atractiu.

Reunio de treball per l'esdeveniment virtual

ÂżDe quina manera treballarem per dissenyar els esdeveniments virtuals i streaming?

Ens comprometem en que el seu esdeveniment virtual serà una experiència positiva per al seu públic objectiu.

La nostra feina es encarregar-nos del disseny del seu esdeveniment virtual d’acord amb el tipus de esdeveniment que vulgui realitzar. Coordinarem i gestionarem els processos necessaris per dur-lo a terme. No tindrà absolutament res de què preocupar-se.

Els nostres tècnics de QuatreQuaranta supervisaran el seu esdeveniment perquè pugui concentrar-se en els altres aspectes més importants del seu acte.

Cal realitzar una feina prèvia al dia del seu esdeveniment virtual, i aquí es on el nostre equip tècnic realitzarà demostracions prèvies a la transmissió i treballarà amb el guió establert de l’esdeveniment.

És important assegurar-se de que tota la logística de producció estigui totalment controlada. Això inclou els assajos previs, assegurar-se de que tots els implicats en l’esdeveniment tinguin cobertes les seves necessitats i sobretot que tinguin el seu equipament a punt per la connexió, que els continguts estiguin apunt.

Els continguts necessaris, s’han d’entregar amb prou antelació per a poder realitzar les proves pertinents i poder provar el seu correcte funcionament. Això no vol dir que els ponents no puguin realitzar les modificacions d’ última hora, en qualsevol moment, el nostre equip està preparat per rebre les noves versions.

Només cal que ens expliquis quin tipus d’esdeveniment vols realitzar, i el nostre equip et guiarà ràpidament per els passos a seguir per a que sigui tot un èxit.

Portem el seu esdeveniment virtual al segĂĽent nivell!

No dubtis en contactar amb nosaltres i estarem encantats d’escoltar quin es el projecte que voleu realitzar!